Werkgevers .

Onderstaande gerenommeerde zorgorganisaties binnen de regio Brabant midden- west, bieden jou, via het gezamenlijke initiatief SwitchZ en in partnership met buro G&D, de mogelijkheid een betaald, verkort en flexibel werk-leertraject te doorlopen dat goed begeleid wordt en je snel klaarstoomt tot professional met diploma en baangarantie.

 

Het Laar

Klik op het logo

Het Laar is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Het Laar helpt ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Hiertoe staat een breed pakket aan producten, diensten en faciliteiten waarvan ouderen naar eigen voorkeur en behoefte gebruik kunnen maken ter beschikking. Zodat ze zich altijd thuis voelen, waar ze ook wonen.

 


Thebe wil er ook zijn voor jou. Thebe is een grote organisatie met een heldere visie op zorg. Wij bieden een gezond leerklimaat, ruimte voor jouw zelfstandigheid en ondersteuning om te groeien en te specialiseren. Thebe biedt de voordelen van veel voorzieningen gecombineerd met het ‘wij kennen elkaar-gevoel’ van een overzichtelijk en herkenbaar team. Meer informatie? Kijk op www.thebe.nl

 


Zorg jij voor stralende gezichten? Wij bieden zorg, ondersteuning en begeleiding. Maar niet zomaar. Geluk en woonplezier staan daarbij centraal. Onze missie is van elke dag een mooie dag maken. Met elkaar en vóór elkaar. Om zoveel mogelijk gezichten te laten stralen, staat er bij De Wever altijd een professioneel, gepassioneerd en vooral zorgzaam team klaar. Kom jij erbij? Kijk op www.dewever.nl

 

Park Zuiderhout

Park Zuiderhout is een unieke plek waar mensen op leeftijd landelijk wonen in een prachtig stukje natuur. De ideale locatie om het leven te vieren, daar zijn we volledig op ingericht. Wij bieden services op het gebied van Wonen, Vieren van het Leven en Zorg. U vindt ons in Teteringen, op een steenworp afstand van Oosterhout en Breda.
De voorloper zijn in de regio op het gebied van het Vieren van het Leven bij het klimmen der jaren: dát is het streven van Park Zuiderhout voor de toekomst. Meer informatie? Kijk op: www.parkzuiderhout.nl.

 


Volckaert is een organisatie voor ouderenzorg met drie locaties in Oosterhout en twee in Dongen. De missie is cliënten in staat te blijven stellen om hun leven invulling te geven naar eigen wensen en behoeften. Dit vanuit de visie dat de cliënt eigenaar is van zijn eigen leven. Samen met zijn naasten en vrijwilligers richt hij/zij zijn leven in naar eigen behoefte. Daar waar nodig ondersteund door de medewerkers van Volckaert.
Meer informatie? Kijk op www.volckaert.nl

Schakelring

Schakelring ondersteunt ouderen in regio Waalwijk, Heusden, Loon op Zand en Tilburg. Vanuit een mensgerichte cultuur vormen (wijk)bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers samen Schakelring. Stuk voor stuk betrokken mensen met een warm hart. Mensen die met de handen uit de mouwen klaarstaan om een ander te helpen. Allen met één missie: ondersteunen van ouderen bij het leven en genieten, van mens tot mensen. Meer informatie? Kijk op www.schakelring.nl.


De Riethorst Stromenland is een organisatie waarin we samen dromen laten uitkomen door te doen waar we goed in zijn, namelijk oprechte aandacht voor onze klant hebben. Met een enorme bevlogenheid, omdat we weten dat we een verschil kunnen maken.De Riethorst Stromenland biedt haar 1.300 medewerkers kwaliteit in werk, ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een inspirerende werkomgeving. Er zijn ongeveer 800 vrijwilligers actief. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige mensen en vrijwilligers. We hechten veel waarde aan verantwoordelijkheid, teamgeest en flexibiliteit. Binnen je eigen team ga je zelfsturend aan de slag. Je hebt als medewerker regelruimte en wordt hierbij ondersteund door teamcoaches en een kennisteam. Meer informatie? Kijk op www.deriethorststromenland.nl.

De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring, drie zorgorganisaties in het werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch, gaan per 1 januari 2021 fuseren. Samen gaan we verder onder een nieuwe naam: MijZo

 

Raffy | Lâle | De Leystroom is met haar drie zorglocaties en de thuiszorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving. Op de locaties Lâle en Raffy specifiek voor ouderen met een Turkse resp. Indische en Molukse achtergrond. Er werken circa 400 medewerkers en 225 vrijwilligers. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg wordt de basis gelegd voor prettig wonen, goede zorg, welzijn en behandeling. We geloven in de unieke kracht van ieder mens. Als je doet waar je goed in bent en de ruimte krijgt om te groeien, heb je ook de ruimte om te doen wat er écht toe doet voor de oudere. Word onderdeel van ons team. Samen zijn we kleurrijk.  Meer informatie? www.samenkleurrijk.nl

 

Meer over SwitchZ?: