Wat is SwitchZ .

SwitchZ is een betaald (verkort) opleidingstraject in de zorg op maat met baangarantie.

Wil jij

Denk jij al langer over een carrière switch in de zorg? Ben jij op zoek naar een baan met toekomst, een werkgever met zekerheid en naar werk waar je voor en met mensen aan de slag kunt?

Heb jij

Heb jij een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau (of denk en werkniveau op mbo of hbo-niveau) en een droom waar je voor wil gaan?

Ben jij

Ben jij bereid om echt naar jezelf te kijken en jezelf te ontwikkelen? Ben jij flexibel en wendbaar en zelfstandig genoeg om zelf je eigen leertraject vorm te geven?

 

Dan bieden wij

Wij bieden jou een betaald opleidingstraject in de zorg met baangarantie op maat: flexibele instroom, flexibele leerroutes en de combinatie werk en studie. Wij leiden in anderhalf tot twee en een half jaar op voor een baan met toekomst: verzorgende 3IG/ MZ, mbo verpleegkundige niveau 4 en hbo verpleegkundige niveau 6.

Wij zorgen

Vijf gerenommeerde zorgorganisaties maken zich sterk voor jouw mobiliteit op de arbeidsmarkt, vernieuwing van het opleidingsaanbod, een gezonde leercultuur in lerende organisaties en goede zorg en een waardig en gelukkig leven voor cliënten.

Meer lezen over SwitchZ.