Partners .

De partners die SwitchZ mogelijk maken:

 •  
  Bureau G&D is binnen SwitchZ de door OC&W erkende opleidingspartner voor de mbo opleidingen via de derde leerweg. Door de zorgorganisaties word je aangemeld bij de opleiding van Bureau G&D. Na succesvolle afronding van je opleiding ontvang je het landelijk erkende mbo-diploma. Meer informatie? Kijk op www.gdnet.nl  
 •  
  Zorgorganisatie De Riethorst Stromenland is er voor mensen met ondersteuningsvragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Zij bieden zorg thuis en in woonzorgcentra en verpleeghuizen. Meer informatie? Kijk op www.deriethorststromenland.nl of bekijk deze korte film

 

 •    
 • Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg, waarbij de nadruk ligt op zelf, eigen & waardig. Meer informatie? Kijk op www.thebe.nl

 • Volckaert is een organisatie voor ouderenzorg met drie locaties in Oosterhout en twee in Dongen. De missie is cliënten in staat te blijven stellen om hun leven invulling te geven naar eigen wensen en behoeften. Dit vanuit de visie dat de cliënt eigenaar is van zijn eigen leven. Samen met zijn naasten en vrijwilligers richt hij/zij zijn leven in naar eigen behoefte. Daar waar nodig ondersteund door de medewerkers van Volckaert.
  Meer informatie? Kijk op www.volckaert.nl.

 


 • De Wever heeft voor oudere inwoners van Midden-Brabant een antwoord op hun vraag naar een samenhangend pakket van wonen, ondersteuning, zorg en behandeling.
  Meer informatie? Kijk op www.dewever.nl

 


 • Park Zuiderhout is een unieke plek waar mensen op leeftijd landelijk wonen in een prachtig stukje natuur. Een ideale locatie om het leven te vieren. Zij bieden services op het gebied van Wonen, Vieren van het Leven en Zorg. Park Zuiderhout is te vinden in Teteringen.
  Meer informatie? Kijk op www.parkzuiderhout.nl.

 


 • Het Laar is een woonorganisatie voor ouderen in Tilburg. Het biedt een breed pakket aan producten, diensten en faciliteiten waar ouderen naar eigen voorkeur en behoefte gebruik van kunnen maken. Ook ouderen uit de wijk maken gebruik van de diensten en activiteiten van Het Laar.
  Meer informatie? Kijk op www.hetlaar.nl.

 


 • Schakelring ondersteunt ouderen in regio Waalwijk, Heusden, Loon op Zand en Tilburg. Vanuit een mensgerichte cultuur vormen (wijk)bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers samen Schakelring.
  Meer informatie? Kijk op www.schakelring.nl.

 


 • Avans Hogeschool heeft 54 hbo-opleidingen, 29.500 studenten en 2.800 medewerkers. En heeft locaties in Breda, ‘s-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg.
  Meer informatie? Kijk op www.avans.nl

 


Meer lezen over SwitchZ: