Meerwaarde SwitchZ .

Begeleiding

We begrijpen dat overstappen naar de zorg een grote stap is, zeker als je in bepaalde opzichten comfortabel zit in je huidige baan. Maar goed, je bent hier niet voor niets. Je denkt erover na om in de zorg te gaan werken, en misschien zelfs al langere tijd. Wij zijn er om jou te ondersteunen in je zoektocht. Dat doen we niet alleen door je vragen te beantwoorden en je zorgen weg te nemen op onze informatiebijeenkomsten, we geven je ook de mogelijkheid om eens mee te lopen in de zorg. Zodat je met eigen ogen kunt zien wat het werk nou echt inhoudt.

Maar daar houdt het niet op. Gedurende het traject bieden wij je alle mogelijke begeleiding om het SwitchZ traject tot een goed einde te brengen. Zo helpt de e-coach  je met de studie en uiteraard wordt je ook op de werkvloer begeleid. Zo kan je jezelf In korte tijd laten omscholen. Wij helpen je daarbij!

Verkort opleidingstraject op maat

We bieden je een, door de aangesloten zorgorganisaties volledig betaald, verkort zorgopleidingstraject mbo3 of 4. En dat geheel flexibel en in aansluiting bij jouw behoeften en mogelijkheden. Zo volg je je eigen unieke leerroute en bent in korte tijd, volledig gediplomeerd. Als dat niet aansluit bij wat je wilt!?

Aangepast salaris

Om de stap ook financieel gezien mogelijk te maken, maken we in het SwitchZ traject gebruik van loonschalen die boven de leerlingenschaal liggen. Deze beloftes doen we omdat we in jou geloven!  Wij helpen jou om de stap te kunnen zetten, jij moet het lef hebben om het te doen!

Baangarantie

Als jij het aandurft om in de zorg te werken, dan durven wij jou ook een mooie belofte te doen in de vorm van een baangarantie. Na je diplomering krijg je dan ook meteen een vast contract!

Meer over SwitchZ?