schakel
naar zorg

aanmelden

schakel
naar zorg

aanmelden

Maak de SwitchZ

Denk jij erover na een carrièrestap te maken naar de ouderenzorg? Een spannende stap! Wij helpen je daar graag bij. Op deze website vind je alles wat je moet weten over het SwitchZ traject en hoe jij deze spannende stap kunt gaan zetten.

 

Wat is SwitchZ?

SwitchZ is een traject dat ontstaan is door intensieve en succesvolle samenwerking tussen verschillende ouderenzorgorganisaties in Midden-West Brabant en opleidingsbureau G&D. SwitchZ leidt je op tot Verzorgende individuele gezondheidszorg (IG) of mbo Verpleegkundige (VPK). Wij maken het gezamenlijk mogelijk om de juiste stappen naar deze carrièreswitchZ te zetten.

 

We zijn op zoek naar jou!

Er is in de ouderenzorg een grote behoefte aan nieuw, extra en uiteraard ook volledig geschoold, personeel. Gelukkig zijn er in de Nederlandse beroepsbevolking gigantisch veel mensen die nu in een andere baan werken maar graag naar de ouderenzorg zouden willen overstappen. Grote kans dat dit ook voor jou geldt. Je hebt waarschijnlijk geen werkervaring, laat staan een diploma in de zorg en je weet niet goed hoe je die stap moet zetten. Het SwitchZ traject helpt je daarbij.

 

Denk jij erover na om een overstap te maken naar de zorg? Wat fijn en dapper!

Ieder jaar starten we rond februari, mei en oktober met een nieuwe klas voor Verzorgende IG en Verpleegkunde. Omdat we ons goed voor kunnen stellen dat je nog veel vragen hebt, kan je altijd contact opnemen met onze carrièrecoaches (Hanneke: 06-81067096 / Gaby: 06-22854184). Voor de mensen die het aanmeldformulier al hebben ingevuld, weet dat er binnen 2 werkdagen contact met je wordt opgenomen!