schakel
naar zorg

meer
info!

schakel
naar zorg

meer
info!

Maak de SwitchZ

Denk jij erover na een carrièrestap te maken naar de ouderenzorg? Een spannende stap! Wij helpen je daar graag bij. Op deze website vind je alles wat je moet weten over het SwitchZ traject en hoe jij deze spannende stap kunt gaan zetten.

 

Wat is SwitchZ?

SwitchZ is een traject dat ontstaan is door intensieve en succesvolle samenwerking tussen verschillende ouderenzorgorganisaties in Midden-West Brabant en opleidingsbureau G&D. SwitchZ leidt je op tot Verzorgende individuele gezondheidszorg (IG) of mbo Verpleegkundige (VPK). Wij maken het gezamenlijk mogelijk om de juiste stappen naar deze carrièreswitchZ te zetten.

 

We zijn op zoek naar jou!

Er is in de ouderenzorg een grote behoefte aan nieuw, extra en uiteraard ook volledig geschoold, personeel. Gelukkig zijn er in de Nederlandse beroepsbevolking gigantisch veel mensen die nu in een andere baan werken maar graag naar de ouderenzorg zouden willen overstappen. Grote kans dat dit ook voor jou geldt. Je hebt waarschijnlijk geen werkervaring, laat staan een diploma in de zorg en je weet niet goed hoe je die stap moet zetten. Het SwitchZ traject helpt je daarbij.

 

Meer weten over de switch naar de zorg?

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Onze carrièrecoach zit daarom iedere woensdag van 14.00 -15.00 uur online voor je klaar! Vooraf aanmelden is niet nodig. Klik op woensdagmiddag hier om deel te nemen aan de zoommeeting. Je logt in met Meeting ID: 847 5612 7611 en Passcode: 089475.