schakel
naar zorg

aanmelden

schakel
naar zorg

aanmelden

Begeleiding & Opleiding

Begeleiding

We begrijpen dat overstappen naar de zorg een grote stap is, zeker als je in bepaalde opzichten comfortabel zit in je huidige baan. Maar goed, je bent hier niet voor niets. Je denkt erover na om in de zorg te gaan werken en misschien zelfs al langere tijd. Wij zijn er om jou te ondersteunen in je zoektocht. Dat doen we niet alleen door je vragen te beantwoorden en je zorgen weg te nemen op onze informatiebijeenkomsten. We geven je ook de mogelijkheid om eens mee te lopen in de zorg zodat je met eigen ogen kunt zien wat het werk nu echt inhoudt.

Maar daar houdt het niet op. Gedurende het traject bieden wij je alle mogelijke begeleiding om het SwitchZ traject tot een goed einde te brengen. Zo helpt de e-coach je met de studie en uiteraard word je ook op de werkvloer begeleid. In anderhalf jaar tijd kan jij je laten omscholen.

Opleiding

In het SwitchZ traject volg je een opleiding waarin je vanaf dag één werken en leren gaat combineren. De opleiding wordt gegeven door een erkende onderwijsinstelling. Je komt terecht in een groep met andere SwitchZers, dit zijn allemaal zij-instromers die, net zoals jij, al een carrière achter de rug hebben en de overstap aan hebben gedurfd.

De lesstof wordt voor een groot deel digitaal aangeboden, het is dus belangrijk dat je de beschikking hebt over een eigen laptop of tablet.

 

Naar het overzicht ‘Wij bieden’

Klik hier